Reklama për modelin e ri Audi A4, e cila është lansuar në tregun amerikan, ka tërhequr shumë vëmendje për shkak të mënyrës, ndoshta pak nënçmuese, sesi Audi “thërret” rivalin e saj më të madh – Mercedes dhe C-Class-ën e saj.

Kështu fillon reklama:

“Zhvillimi teknologjik nuk mund të ndalet. Çdo gjë rreth nesh është duke ndryshuar, orët, telefonat, tabletët, frizat… Vetëm Mercedesi mbetet i njëjtë. Jo, prit, prit një minutë – Mercedes apo Audi”, transmeton Koha.net.

Për më tepër shikoni videon më poshtë:

https://youtu.be/E6HT6j9JMgY