Presidenti amerikan, Barack Obama, sapo ka mbërritur në Kubë për një vizitë historike.

Ai është pritur në aeroportin e Havanës nga zyrtarë të lartë shtetërorë kubanë.

Me vizitën në shtetin ishull dhe bisedimet me liderin e tij komunist, Barack Obama shkruan një faqe të re në histori. 

Udhëtimi i tij treditor, i pari i një kreu amerikan të shtetit në Kubë në gati 90 vjet, përbën pikën kulmore të hapjes diplomatike që Obama dhe homologu i tij kubanm Raul Castro, njoftuan dhjetorin e 2014

https://youtu.be/QX26u8jeakg