Çdo qytet ka një sekret. Nga tunelet sekrete deri tek monumentet e përhumbur, ka vende kudo që janë folur rrallë në lidhje me ato edhe nga vendasit madje … dhe për një arsye të mirë, sepse këto vende janë shumë të frikshme.

Qyteti i bukur i Hallstatt, Austri, është një fshat piktoresk i rrethuar nga male kodrina të gjelbëruara.

Aty duket si një vend ideal që ju mund të jetoni për pjesën tjetër të jetës tuaj. Megjithatë, të fshehura nën ndërtesat e këtij qyteti të bukur me pamje të mahnitshme ka një sekret që do ta bënin që askush nuk do të dojë që të jetojnë me aty …

 Në këtë qytet është njëri prej vendeve më të pazakontë të botës ku nën ndërtesat e këtij qyteti fshihen kafkat e 1,200 personave të cilat ruhen aty .

Kafkat janë me mbishkrime dhe kanë emrin e pronarëve të tyre që dikur ishin.

.

2

3

IMG_20160822_221037