Avokati Raufi i kundërpërgjigjet ministrit Xhaferi në lidhje me keqtrajtimet e grupit të Kumanovës

“Deklarata e Ministrit për Drejtësi se nuk ka keqtrajtim ndaj te akuzuareve te “lagjes e trimave”, eshte nebulozë dhe ofendim!”, ka shkruar ne fb, avokati Naser Raufi./