Bashkimi Demokratik për Integrim më në fund e pranoi Gjorgji Ivanovin si president të Maqedonisë.

Siç shihet në takimin e fundit të Këshillit të Sigurisë që ka mbajtur presideni Ivanov shihet edhe deputeti i BDI-së Telat Xhaferi ku me prezncën e tij de fakto edhe BDI-ja e njeh si president stë.

Ende nuk ka ndonjë njoftim zyrtar nga kjo parti pse ka marrë pjesë Telat Xhaferi dhe a do të vazhdojë ta njoh si president Ivanovin apo para opinionit do ta mohojnë një gjë të tillë.

©Fol.mk