Kryesia Qendrore e partisë e BDI-së sot në Tetovë do të mbaj mbledhje në lidhje me veprimet të cilët do ti ndërmer partia e Ahmetit në lidhje me kryqin në Butel të Shkupit gjatë javëve të ardhshme

Zyrtarët e lartë të BDI-së do të japin raport për zhvillimet e fundit në Butel dhe do të vendoset për hapat institucionale me qëllim për të penguar vendosjen e kryqit që provokon  komunitetet e bashkësive tjera etnike dhe fetare në Maqedoni.