Bashkimi Demokratik për Integrim tradhtoi rëndë diasporën shqiptare me listat zgjedhore. Kështu mendojnë rreth 70 për qind e shqiptarëve në Maqedoni, thuhet në anketën e realizuar nga gazeta Lajm.

Në pyetjen: Kush është fajtor për tradhtinë që i’u bë diasporës shqiptare në listat zgjedhore?, rreth 70 për qind janë deklaruar për BDI-në, 22 për qind për katër partitë më të mëdha, 5 për qind për VMRO-DMPNE, 3 për qind për PDSH-në, dhe 2 për qind për LSDM-në.

Anketa është realizuar me 1500 lexues, transmeton 

ANKETE 

Kush është fajtor për tradhtinë që i’u bë diasporës shqiptare në listat zgjedhore? 

LSDM (2%, 36 vota)

PDSH (3%, 50 vota)

VMRO-DPMNE (5%, 71 vota)

Katër partitë bashkë janë fajtore (22%, 334 vota)

BDI (68%, 1,058 vota)

 

Gjithsej Votues: 1,549