Shkruan Huzeir Mustafi

Të zhytur në skandale , në krime , në afera korruptive , të gjendur përpara deshtimit duke u përballur me popullin , me opinionin , mandej me vet antarsinë e tyre , duke e parë se anija e tyre çdo ditë e më shumë po zhytet dhe me që idea me mbrojtën e kryqit ju dështoj BDI e ka humbur rrugën dhe tani më po përdorë edhe xhokerin e fundit atë Hyr e dil Isuf Qamil thënie që e kishte kritikuar para ca kohësh lideri i BDI , Ali Ahmeti .

Keni parë ndokund në botë të premtën të dalësh nga qeveria e te hënën te kthehesh ne qeveri ? Keni parë apo degjuar ndokund në botë të reformohet një subjekt politik për 48 orë ? Këto lojëra të shkojnë përtej kufijve të intelegjencësh dhe absurdit . Largimi nga pozitat ministrore të ministrave dhe plotsimi i atyre posteve me emra te rinjë në afat rekord guines jo që tregon ndonjë ndryshim por vetëm sa forcon pozicionin diktatorial në vendimarrje të liderit të BDI , Ali Ahmetit .

BDI me këtë veprim nuk ka bërë asgjë më shumë e as më pak përpos njëllosjen e këtyre emrave të rinjë të cilët si duket të udhëhequr nga emocioni për të qenë zv. kryeministra e ministra ca ditë , nuk paskan qenë në vetdije se në çfarë loje të rrezikshme janë përfshire lojë e cila do të jetë me pasojë për personalitet e tyre dhe të ardhmën e tyre si politikan inteletkual apo edhe si qytetarë të thjeshtë .