BE-ja nesër hap kapitull të ri me Serbinë

Beograd, 30. decembra 2015. - Zastava Srbije i Evropske unije. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk

Serbia kështu do të ketë 18 kapituj të hapur të negociatave.
Bashkimi Evropian dhe Serbia nesër në Konferencën Ndërqeveritare në Bruksel do të hapin Kapitullin 4 për lirinë e lëvizjes së kapitalit.Serbia kështu do të ketë 18 kapituj të hapur të negociatave dhe do të jetë vendi i vetëm në rajon që do të bëjë një hap përgjatë rrugës në BE në gjysmën e dytë të vitit 2019.