Bashkimi Evropian përmes një komunikate për shtyp ka bërë të ditur se në orën 15:00 do të jepet lajmi për rekomandimin pozitivi për liberalizimin e vizave për Kosovën.

“Në orën 15:00 do të ketë një konferencë për shtyp në mes të komisionarit Avramapolous dhe Ministrit të brendshëm të Kosovës, Skënder Hyseni”, thuhet në njoftimin e BE-së