Bebe Rexha do të prezantojë sonte  “MTV Europe Music Awards” që mbahet në orën 21.00 në Rotterdam të Holandës.

Rexha po ashtu është edhe e nominuar në kategoritë “Best New” dhe “Best Push”. Ajo poashtu do të interpretojë “live” disa prej hiteve të saj më të njohura, siç është “In The Name Of Love”.