Në margjina të Konferencës së Katërt të Ambasadorëve që po mbahet në Prishtinë, u bë  promovimi i librit “Pushteti” i autorit Blendi Fevziu.
 
Gazetari i njohur shqiptar Blendi Fevziu, autor i disa librave tashmë, ka zgjedhur Konferencën e Ambasadorëve në Kosovë, që ta promovoj librin në Prishtinë.
 
Në këtë libër, Fevziu gërsheton dëshirën e njeriut për pushtet dhe mënyrat se në cka mund të përfundojë kjo dëshirë në fund.
 
Promovimi i librit u bë sot në hotelin Swiss Diamond, duke filluar nga ora 18:00.