Shtëpia 1,800m2 e Donald Trump në të cilën ai kalon fundjavën ka mure që vlejnë 7 milionë dollarë, librari me libra të rrallë dhe të lashtë dhe shumëçka tjetër.

E vlerësuar diku rreth 200 milionë dollarë dhe e vendosur në 20 hektarë tokë në vendin ku shumica e miliarderëve kanë shtëpitë e tyre në Plazhin e Palmave, Florida, shtëpia është një pallat i vërtetë.

Kjo shtëpi është vendi ku Donald Trump i kalon shumicën e vikendeve të tij për të përzier biznesin me kënaqësinë.

Se si duket kjo shtëpi mund t’i shihni fotot më poshtë: