SKANDALOZE:

 Në emisionin Top Tema  ku  mysafir ishte Fiat Canoski,  në pyetjen e gazetarit Çumovski  se nëse i pengon gjë Ali Ahmetit që ju flisni pastër maqedonisht
Fiat Canovski përgjigjet : “Jo Ali Ahmetit nuk i pengojnë torbeshët dhe gjuha që flasin, pasi që ai para meje e ka pranuar që është gjysëmtorbesh, dhe ka treguar që nëna e tij është torbeshe nga Reka”.
Për më tepër ndiqni videon.