Në ndeshjen e mbrëmshme të Ligës së Kampionëve ndërmjet Celtikut dhe Hapoel Beer Sheva, tifozët e Celtikut kishin përgaditur disa koroegrafi në mbështetje të shtetit Palestinez. Ata kanë stërmbushur stadiumin me flamuj të Palestinës.

Ky aksion kishte përfshirë 1200 persona dhe ishte organizuar nëpërmjet facebook-ut me moton “Fly the flag for Palestine, for Celtic, for Justice” (Valëvite  flamurin për Palestinën, për Celticun, për drejtësinë).

Pas këtij gjesit UEFA mund të vendos të dënoj ekipin e Celtikut.

Ndryshe ndeshja përfundoj me rezultatin 5-2 për Celtikun.