Çmimet  e benzinës dhe naftës do të mbeten të pandryshuara në 14 ditët e ardhshme, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Benzinë Eurosuper BS-95 do të vazhdojë në shitje për 63.00 denarë / litër, Eurosuper BS-98 65,00 denarë / litër, nafta (DE V) është 50,00 denarë / litër dhe të lehta ekstra (EL-1) për 38.50 den / lit.

Për vetëm 0,513 denarë më  shtrenjtë për naftën e papërpunuar M-1 HC kilogram dhe do të kushtojë 24,591 denarë.

Çmimi mesatar i naftës së papërpunuar në tregun botëror në periudhën e kaluar 14-ditore ishte $ 49,763 / fuçi që është 0.21% më e ulët se çmimi mesatar i naftës së papërpunuar ($ 49,867 / fuçi), të cilat ishin çmimet aktuale të derivateve të naftës.  Denarë kundrejt dollarit në periudhën e kaluar 14-ditore ishte 55,900 den / $ dhe është 0852% më e lartë se norma e këmbimit të dollarit (55,4275 dita / $), nga e cila  janë vendosur çmimet.