Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sot ka qëndroi në komunën e Likovës ku ai përmes “dëgjesës publike” dëgjoi hallet dhe kërkesat e qytetarëve dhe simpatizantëve të PDSH-së. Ai ka theksuar se do të jetë PDSH-ja që fuqishëm  do të veprojë dhe ndryshojë këtë situatë të rëndë për shqiptarët në Maqedoni. Thaçi përmendi se ky rajon që sakrifikoi më shumë, është një nga rajonet më të varfra për të cilin nevojitet ndërhyrje emergjente me projekte zhvillimore.

pdsh likov2pdsh likov 1pdsh likov 3pdsh-likov1-640x359