Një delegacion i lartë i PDSH-së i kryesuar nga lideri i saj Z.Menduh Thaçi mësohet të ketë qëndruar në Tiranë gjatë ditës së Shtunë. Arsyeja e kësaj vizite është ftesa nga kryetari i Partisë Socialiste të Shqipërisë Z.Edi Rama, për të marë pjesë në Kongresin e kësaj partie.

Ndryshimet statutore, prolongimi i zgjedhjeve të mbrendëshme për kryetar partie si dhe bilansi qeverisës, ishin arsyet e organizimit të këtij kongresi, ku publicisti i njohur dhe njëherit deputet i Partisë Socialiste Ben Blushi ka sfiduar hapur Edi Ramën për të hyrë në zgjedhje në lidhje me krysimin e partisë. Në vazhdim po ju sjellim pamjet e plota në hollin e Pallatit të Brigadave të inçizuara nga Report TV.

http://http://youtu.be/MvYBPA82ZaI

                                 ©Fol.mk