Gratë në ditët e sotme janë shumë më të lumtura në qoftë se ju jepni atyre një paisje të teknologjisë se sa një veshje apo bizhuteri.

Këtë e tregojnë listat botërore për dhuratat që ju duhet për të blerë për vajzat moderne dhe gratë që duan për të mbajtur ritmin me teknologjinë.

Për të ndihmuar në përzgjedhjen para festave të ardhshme, ne kemi përpiluar një listë të dhuratave më interesante që kemi gjetur në listat botërore./Indeksonline/

1.       Ore e zgjuar

2.       Michael Kors x FUJI Film Insta x Kamera

3.       Apple iPhone 7

4.       HP Photo Printer , e cila printon foto direkt nga telefoni juaj celular ose tablet

5.       Laptop që duket se është bërë më mermer

6.       Një mbrojtse për telefon

7.       Kufje me wireless

8.       Doreza me të cilat ju mund të përdorni telefonin tuaj

9.       Aparat fotografik dixhital