Dodik: Të pranohet propozimi i Serbisë për demarkacionin me Bosnjën

Kryetari i Presidencës së BeH, Milorad Dodik, tha sot se zgjidhja e çështjes kufitare midis Serbisë dhe BeH duhet të aktualizohet.

Ai tha se të gjitha duhet t’i lihen me besimin se do të zgjidhet ‘vetvetiu’, dhe për Tanjug thotë se marrëveshja e demarkacionit e propozuar nga Serbia duhet të pranohet.

SHPËRNDAJE