Donacion prej aparateve medicinale, dyshekë, financa dhe pajisje shtesë sot do të donohen në Repartin e fëmijëve në spitalin e përgjithshëm në Kumanovë, nga AIM.

Mjetet për nevojat e repartit janë siguruar nga kompania ‘Zhito Lluks’. /Telegrafi/