qenan aliuQenan ALIU
Drejtoria e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në Maqedoni është dhoma e së keqes për qytetarët e këtij vendi.
Kjo ,,Dhomë,, është shndruar në ,,KREMATORIUM,, ku digjet demokracia, ngulfaten mediat dhe mendimi i lirë dhe dhomë ku strehohen plaçkat nga krimi dhe shpërdorimet që po bëjnë kastat politike. Madje dhoma ku sajohen dhe konstruktohen shantazhe dhe krime të ndryshme. Fundja është ,,dhoma,, që ka funksionuar në vazhdimësi jashta normave të përcaktuara me ligj.
Kjo drejtori me urgjencë duhet të riorganizohet sipas rekomandimeve të raportit të Pribes ose të shuhet si organ !
© fol.mk