“Urojmë që tani çdo gjë është gati. Urojmë që të kemi fat, të kemi rezultat pozitiv. E kam thënë dhe dje, entuziazëm, besim, dëshirë. Futbolli është lojë, të shohim çfarë do sjellë fusha.

Çdo ndeshje është e rëndësishme kundër çdo lloj kundërshtari, nuk ka kundërshtar të dobët, por kjo është akoma më e rëndësishme sepse ka disa veçori për ne si Shqipëri. Kemi një staf të ri. Kemi fillimin e edicionit, kundër një nga skuadrat më favorite të grupit kështu që për këto arsye është shumë e rëndësihme. Të pretendosh të fitosh në një fushë të tillë si Varshava nuk është e lehtë, por ne duhet ta tentojmë. Kemi ekipin tonë, kemi kualitetet tona, duhet të luajmë shanset tona dhe pse jo të mos arrijmë rezultat pozitiv”, u shpreh Duka.