Në Suharekë, në rrugën Brigada 123, Suharekë, dje rreth ka ndodhur një rrahje.

Lidhur me këtë rast, njofton Policia e Kosovës, janë arrestuar dy meshkuj dhe një femër K/Shqiptar-e, transmeton Koha.net.

Ata, transmeton Koha.net kishin sulmuar fizikisht një mashkull dhe një femër K/Shqiptar-e.

Viktimat kanë pranuar tretman mjekësor. Me urdhër të prokurorit tre të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.