Foto që kallashi i poston në Snapchat kanë kaluar çdo kufi.

Këtë herë apo ka fotografuar një gisht të prerë që duket si gisht mashkulli, dhe e ka postuar në Snapchat, transmeton Gazeta Express

Megjithatë krejt kjo është një hile e Kallashit. Kjo pasi gishti është i plastikës.