Këngëtarja Rozana Radi një emër mjaft i lakuar në portalet tona si për karrierën e saj por edhe për lidhjet e thashethemet të cilat ngjallën polemika të shumta.

Ajo aktualisht po merr pjesë në ‘Kënga magjike’ me një këngë me një temë mjaft të veçantë e shumë të ndihshme ashtu siç di Rozi.

E më tepër mbi festivalin, punën e saj, dhe se a është në lidhjë dashurie, na tregon vetë këngëtarka më storien e mëposhtme të përgatitur nga gazetari Vlorian Halili.