Qeveria e Republikës së Maqedonisë mbrëmë vonë ka marrë vendimin për të mbyllur Jugohromin dhe të pezullojë punën e kësaj fabrike për një afat të pacaktuar.

Çështja e Jugohromit ishte vendosur ditën e martë si pikë e rendit të ditës të mbledhjes së qeverisë, por u prolongua për të mërkurën. Kjo pike u vu në rend dite pas ndotjes enorme në Tetovë dhe pas protestave masive të qytetarëve, të cilët i drejtuan qeverisë ultimatum për të gjetur zgjidhje,

Pas këtij vendimi  shpresojm se BDI  dhe ministri  Nurhan Izairi nuk do  të lavdërohen se  e mbyllëm  këtë përbindësh, sepse do të kishin gabuar shumë  rëndë.  Edhe pse lëvdata eventuale do të ishte u mbrojtëm nga helmimi po assesi nu mund ti ikni përgjegjësisë për atë PSE NA HELMUAT DERI TANI ?

jugohromjugo hrom 2