“Unë personalisht përkrahi freskime në parti me kuadro që meritojnë t’u jepet shans. VMRO_DPMNE është parti e cila një kohë të gjatë gjendet në pushtet, ka nejrëz që dhjetë vte kanë qenë ministra., ata janë të lodhur dhe duhet të pushojnë”, ka thënë Dimitriev.

I pyetur lidhur me grupin që po kërkon reforma brenda partisë, Dimitriev është treguar më i butë dhe më i matur në krahasim me bashkëpartiakët tjerë. Ai ka theksuar se nuk duhet paragjykuar kërkesa të atilla, por se gjithçka që është në pajtim me statustin dhe rregulloret partiake duhet shqyrtuar.