Një prej këngëtarëve më të pëlqyer, Albatrit Muqiqi do i jap fund beqarisë në muajin Nëntor.

E tashmë kur data e madhe është afruar, çdo gjë është bërë gati.

Albatriti dhe Egzona tashmë kanë shpërndarë edhe ftesat ndër familjarë e miq që do t’i bashkohen ahengut të madh të datës 11 Nëntor.

Natyrisht pjesë e këtij ahengu madhështor do të jenë edhe shumë figura publike, miq e familjarë të këngëtarit.

Më poshtë ju sjellim edhe ftesën e dasmës në fjalë.

ftes