Këngëtarja e njohur shqiptare, Eli Fara, publikoi këngën e saj më të re me titull “Mbolla një bahçe”.

Eli Fara është një ndër këngëtaret më të dalluara nga estrada shqiptare si dhe kohën e fundit ajo ishte pjese e mediave roze falë vajzës që ka superseksi Marinës.
Edhe pse në vite Eli Fara duket e bukur dhe ka ardhurues të sajë që me pa durim presin hitet e sajë sepse ajo nuk njeh dështim në karierë.