Këngëtarja e mirënjohur në skenat ndërkombëtare me këngën BonBon, ka vendosur të ndryshojë. Bëhet fjalë për Era Istrefin, dhe për flokët e saj, të cilat kanë një ngjyrë të hirtë tashmë. Nuk dihet nëse është pjesë e ndonjë projekti të ri të këngëtares, e cila ka kohë që ka filluar të punojë për albumin e parë ndërkombëtar. “Të hirta. Si ngjyra e përkohshme e zemrës sime”. Le të presim se cfarë ka në mëndje Era, ose ndoshta është thjeshtë një preferencë e saj.