Në debatin në tv 21 në emisoni Click plus përfaqsuesi i BDI-së , Fatmir Limani tha se të burgosurit e rastit të Kumanovës janë terorist dhe se nuk mund të lirohen nga burgu Nuk mund një njeri të lirohet nga burgu në rast se ka aktakuzë teroriste e aq më pak nëse ka momente ku ka të vrarë dhe viktima. Si mund të lirohet ai njeri prej burgu ? Pamvarsisht se ku janë arrestuar në Shipëri , Kosovë apo Maqedoni, teroristi është teroristë . Mandej Fatmir Limani për ata që flasin për lirimin e tyre i quajti si naivë dhe njerz që kanë humbur kontaktin me realitetin. Portali FOL.mk i përkujton z. Limanit se shumica e atyre që ky i quan teroristë janë shokët dhe bashkluftëtarët e liderit të tij dhe të partisë së tij Ali Ahmeti .

©fol.mk

fatmir Limani