Faton Ahmeti si bartës i listës së këshilltarëve nga ana e BDI-së për zgjedhjet në Tetovë ka vazhduar takimet me banorët në Malësinë e Tetovës ku u ndal në fshatrat Veshallë dhe Brodec.

Bashkë me të ishin edhe funksionarë të lartë të BDI-së, ku banorëve u premtuan zgjidhje për shumë çështje që kanë ngecur mbrapa