Zv kryeministri, Artan Grubi pas koncertit te BDI-se dhe tubimit perbylles ne sheshin ”Iliria” ne Tetove shkruan:

Tetova foli zëshëm dhe fuqishëm në përkrahje te Fatonit, NATOsë, vendeve të punës, barazisë, rinisë.

Votoni numrin 11 ditën e shtunë miq, për rrugëtim euroatlantik të palëkundur, për politika zhvillimore, barazi, për qëndrueshmëri dhe parashikueshmëri, votoni për Tetovën e cila na bënë bashkë!

Rretho numrin 11
Bashkë për Tetovën