Gazetari dhe botuesi i gazetes “Lajm”, Fejzi Hajdari me tone kritikuese ka komentuar paraqitjet e Fatmir Limanit, nipit të Fazli Veliut, i cili tashmë paraqitet si përfaqësues i Shoqatës së veteranëve të UCK-së. Ja komenti i plotë i z.Hajdari

Kur heshtë Sllupçani, patriot na shitet edhe Fatmir Limani?!

A ka tragjedi më të madhe se dikush të përfitojë nga mundi, sakrifica dhe gjaku i Sllupçanit, pa e pa asnjëherë frontin e luftës me sy. Patjetër më duhet të konstatoj se kjo ndodh edhe për shkak se njerëzve të mençur dhe trima që ka Sllupçani nuk po u jepet hapësirë e mjaftueshme për të përfaqësuar këtë fshat, sinonim të trimërisë shqiptare.

P.S.
(Shikoni ironine! Shoqaten e Veteraneve te Luftes e drejton njeriu nga Kollarja (fshati i Dajes Fazli). Sikur në Sllupcan dhe rajonet tjera te luftes (Shkup e Tetove), nuk ka patur njerez. Jane shume patriote keta te Kollares, nuhasin lekun nga distanca. Pra, me fjale tjera, celesin, sipas tyre, duhet ta mbajne ata, ne duhet te sakrifikohemi!!!)