qenan aliuShkruan:Qenan Aliu

Festim Halili mot për mot do të festojë MO-it, për aq sa do të jetojnë ai, shqiptarët dhe Maqedonia !
Miq të dashur,
Zv/kryeministri FESTIM HALILI nuk din se çka po flet për Marrëveshjen e Ohrit, por nuk ka edhe faj sepse kurë është firmosur e hartuar kjo marrëveshje Festimi ndoshta ka patur vetëm 12 vjet. Dhe sot pas 15 viteve të nënshkrimit të MO sa vjet i ka zv/kryeministri ??
LEXONI VETËM NJË PASUS të fjalimit të tij sot në Kodrën e Diellit në shënimin e përvjetorit të MO,zatën tërë fjalimi ishte konfuz dhe kontraverz ;-
( Cit,,,)
** Ajo që është më e rëndësishme se vetë ligjet dhe që ne duhet ta ruajmë për një të ardhme më të mirë është vetë shpirti i Marrëveshjes së Ohrit. Andaj kjo Marrëveshje as nuk do të përfundojë e as nuk do të vdesë, por do të jetoje për aq sa të jetojmë ne dhe Republika e Maqedonisë. **
Mos keni shpresa më, Festimi ka thënë se MO as nuk do të përfundoj e as nuk do të vdes.
E tani, miq të dashur,Ju që keni thënë se MO ka vdekur e ia keni lexuar tallkynin politik PENDOHUNI se kështu ka thënë zv/kryeministri Festimi , ndërkaq, Festimi mot për mot vetëm do të festojë për aq sa do të jenë gjallë ai , shqiptarët dhe Maqedonija !