Në garën kryesore të festivalit të Egjipti

Kineasti i ri shqiptar Gentian Selo me filmin e parë të metrazhit të gjatë garon në “Alexandria Mediteranean Film Festival”.

Filmi “Black Man” trajton një histori dashurie rreth të cilës vërtiten shumë mistere thotë skenaristi dhe regjisori në një intervistë për ABC News.