Federata e Futbollit të Kosovës ka njoftuar se në ndeshjen ndërmjet Finlandës dhe Kosovës do të lejohen vetëm simbolet e këtyre dy shteteve, e jo ndonjë simbol apo rekuizitë që asocon me ndonjë shtet të tretë, që në këtë rast mund të jetë Shqipëria.

Ky është vendim i Federatës së Futbollit të Finlandës