bekim bina

Inzhinjeri shqiptar Bekim Bina thotë që BDI lavdërohet që ka legjitimitetin e dy pushteteve, lokal dhe qendror, por kur vjen puna te përgjegjësia, faji qenka i natyrës. Lexoni në vazhdim komentin e tij:

“Duhet thënë troç: Vërshimet dhe dëmet që i pësuan dhe po i pësojnë qytetarët, janë pasojë mungesës së investimeve në infrastrukturë, siç janë kanalizimet e ujërave nga reshjet, ujërat e zeza, rruget me ramje të mirë dhe ndërtimi i ndërtesave pa masë e kriter. Të votosh një opsion 15 vite që do të thotë të kesh pushtet absolut në nivel lokal e qëndror, dhe prap te pësosh çdo here pas çdo reshje, do të thotë – ose je mazohist ose budalla. Bujrum votoni prapë BDI-në në dhjetor ose dhe mars 2017”!

 

(Status i marr nga profili në facebook i Bekim BINA, njohës i mirë i realizimit të projekteve të këtilla në nivel rajonal e më gjërë)