diaspora karikature

Serviliteti i politikanëve të skaduar e “dogji” diasporën në vitin 2016. Vulat për këtë tradhti i mbajnë të dy partitë shqiptare BDI dhe PDSH që ishin pjesë e negociatave të Përzhinos. Pa aftësia dhe dëshira e zjarrt për të qenë me çdokusht në pushtet, “dogji” 210.000 votues, prej të cilëve shumica janë shqiptar. 40.000 do të fshihen brenda muajit Gusht, ndërsa 170.000 tjerë, deri në fund të vitit 2017.

Nëpërmes këtij ilustrimi, pasqyrohet një realitet i hidhur për shqiptarët.