Ai u bë i njohur falë mbështetjes së jashtëzakonshme që ja dha këngëtari Adrian Gaxha.

Sot, të gjithë e njohin Florianin, i cili pos që këndon përkrah Adrianit, tashmë ka edhe disa këngë solo, që po pëlqehen.

Floriani ka nisur të interesohet edhe për modën dhe të krijoj stilin e tij.

Së fundi, këngëtari i ri ka krijuar një frizurë të re. Siç shihet edhe nga foto, modeli i ri i flokëve ja mbyll njërin sy Florianit të “Ngjyrës së kuqe”.

floriani_1454784782-8211448