Forca të mëdha policore kanë rrethuar vendin ku do të mbahet takimi i Bashkimit Demokratik për Integrim si dhe forca tjera kanë siguruar automjetin e liderit Ali Ahmetit.

Mesa duket Ali Ahmeti ka qënë në dijeni se nuk do të jetë  i mirëpritur nga komuna e Kumanovës.Jo zyrtarisht nga mesazhet e arritura në redaksi  reagime ka patur edhe ndaj funksionerëve  tjerë të kësaj partie.

Takimi i paralajmruar po duket nuk po rrjedh ashtu sic duhet ,nuk dihet se a do të jetë prezent z.Ahmeti apo do të kthehet andej nga ka ardhur, dhe takimi do të mbahet pa të.

15034070_1146521295403284_67777488_o 15046458_1146522522069828_575519312_n 15049612_1146521828736564_1356894109_n 15086171_1146525342069546_358516106_n 15086263_1146486758740071_1359057920_n