Fshati Giethoorn në Holandë është i famshëm për veçorinë më unike të tij – aty nuk gjeni dot vetura ose autobusë, apo çfarëdo lloji tjetër të transportit modern.

Ky fshat i vogël i mrekullueshëm, i njohur më parë si “Venecia e Holandës”, nuk ka rrugë, por vetëm kanale.

E vetmja mënyrë për të udhëtuar përreth fshatit është me varkë.

Fshati është i rrethuar me gjelbërim të mahnitshëm, atmosferë unike të qetësisë, relaksit dhe rehatisë. I mbushur me paqe, Giethoorn ka një jetesë të mrekullueshme.

Shikoni disa prej pamjeve të këtij fshati:

fsh2fsh3fsh4fsh5fsh6fsh7