Artan Grubi

Anketat e IRI-t Amerikan, anketat e VMROsë, anketat e LSDMsë, por edhe anketat e porositura nga partitë e vogla shqiptare, e nxjerrin Ali Ahmetin dhe BDI-në fitues absolut të zgjedhjeve të 11 dhjetorit.

Ndërsa për BDInë është e rëndësishme vetëm kontrata që do të lidh me shqiptarët më 11 dhjetor dhe kjo do të jetë anketa më e besueshme dhe më e rëndësishme për ne, dita kur i madh dhe i vogël do të përcaktohen për vazhdueshmëri, siguri, stabilitet dhe perspektivë duke u rradhitur përsëri pas Ali Ahmetit dhe BDIsë.