Rinia e degës së Kumanovës, është nisur për në tubimin madhështor që do të mbahet në Çair të Shkupit.

Në rrjetet social po vërshojnë fotografi dhe video nga momenti i nisjes për në Shkup nga të gjitha qytetet e Maqedonisë, për të marrë pjesë në tubimin e rinisë së BDI-së