Kryetari i VMRO- Dpmne-s  nëpërmjet një videomesazhi,  në profilin e tij në fejsbuk e lut liderin e Opozitës maqedone Zoran Zaev që të dorëzoj listat për zgjedhjet e 5 qershorit  mbrenda afatit ligjor që skadon sonte në mesnatë dhe deklaron publikisht se do ta njoh rezultatin zgjedhor. 

Ja edhe shënimi i plotë i Nikolla Gruevski

Dëgjova  nga mediumet  se z. Zaev thotë se është shumë i sigurt që do ti fiton zgjedhjet me   5 qershor dhe se kishte  frikë se në qoftë se vmro-dpmne do ti humbte zgjedhjet a  do të pranoj kjo e fundit,  dhe kjo është arsyeja pse ai nuk dëshoronte  të Kemi  zgjedhjet tani.
Sado që të duket e mjegullt,  gjithë ajo që  ai thotë , ja pra prej  këtu  i bëj thirrje publike, ka mjaft kohë  deri në përfundim   të ditës,  të ndjehet  i lirë të mos ketë frikë nga vmro-dpmne  se a do ti  pranoj  ose jo zgjedhjet, le ti dorëzoj   listat. Ja ku i premtoj publikisht  nëse dorëzon lista  vmro-dpmne, me 5 qershor do ta njoh zgjedhjet dhe nuk do të ketë kurfar problemi.

©fol.mk

https://www.facebook.com/NGruevski/videos/10154137951097716/

nikola fb