Grupi i valltarëve “Drita” Shkup po shkëlqen nëpër dasmat shqiptare Grupi profesionist i valltarëve që vijn nga Shkupi-Saraj me një performancë të shkëlqyer  realizojnë mbi 100 dasma në vit. Përvoja shumëvjeçare e këtij grupi bën që të jenë tepër të kërkuar  gati në  të gjitha qytetet shqiptare në Maqedoni  si dhe në  Kosovë e Preshevë. Që dasma  juaj të mbetet një kujtim i paharruar  dhe të    duket sa  më madheshtore  më së miri për ju dhe mysafirët tuaj, përkujdeset grupi i Valltarëve “Drita” nga Shkupi.

valltaretvall vall1 vall3vall2

©fol.mk