Dy protagonistët e një prej serialeve më të shikuara turke, kanë përshëndetur fansat shqiptarë.

Bëhet fjala për Şeyma Korkmaz dhe Murat Danaci nga seriali ‘Beni affet (Më fal)’.

Danaci, apo siç njihet tek shqiptarët Guneyt dhe Korkmaz, si Ferideja kanë bërë shqiponjën me duar, transmeton Telegrafi.
Kjo ka bërë që të përshëndetet nga fansat shqiptarë, të cilët kanë falënderuar aktorët turk.
Ndryshe, seriali shfaqet në televizionin Alsat, ku edhe është dubluar në gjuhën shqipe.

gf1