banori-300x160I revoltuari nga Saraji i cili akuzoi dje funksionarët e BDI -së se i kanë kërkuar para për punësim sot është bërë pishman dhe kërkon falje për veprimin e djeshëm.

Ai thotë se, nuk ka qenë në dijeni dhe as që i ka parë Ministrat Abdilaqim Ademin dhe Bekim Nezirin, por thjeshtë kam menduar se ka qenë prezent vetëm Kryetari i Komunës së Sarajit dhe disa persona që ishin mbledhur aty.

 

Lexues të nderuar në vazhdim  deklarata e tij e plotë: /NO COMENT!!!