Deputeti i PDSH-s Orhan Ibrahimi në një postim në fejsbuk shkruan për dyftyrësinë e BDI-së
Më poshtë postimi i tij i plotë :
 
Presidenti “KONSESUAL”-e pra shqiptarët secilën ditë që e lënë mbrapa shohin dhe zbulojnë shumë dyfytyrësi, ligësi, hipokrizi, hajni dhe tradhti të BDI-së!.
orhan